BK Häcken växlar upp med Volkswagen!

BK Häcken är oerhört stolta över att presentera vårt senaste nyförvärv i vårt partnernätverk. 2018 går Volkswagen in som Officiell Branschpartner och blir en del av Häckenfamiljen.

Tillsammans med Häcken vill Volkswagen utveckla en god relation och jobba stöttande i resan mot SM-guldet.
– Vi har velat ansluta till Häcken ett bra tag nu och de har precis den värdegrund som vi tycker är viktig. Föreningen arbetar med de frågor och hjärteämnen som vi sätter högt på vår agenda, så det känns både naturligt och jättekul att äntligen få till ett samarbete, säger Arash Lidman, Märkeschef på Volkswagen Göteborg.

Volkswagen blir en av klubbens största samarbetspartners och avtalet är skrivet för de kommande två säsongerna, med möjlighet till förlängning.
– Allt vi gör är med långsiktighet. Vi vill inte ge oss in i något för bara en säsong utan vi vill jobba utvecklande en längre tid i de partnerskap vi går in i. Därför är tre år med BK Häcken kanon för oss, säger Arash Lidman.

BK Häckens försäljningschef Thomas Anderson är även han mycket glad över samarbetet.
– Volkswagens passion för fotboll i kombination med en tydlig partnerstrategi kommer att bidra till att samarbetet blir riktigt framgångsrik under de kommande åren. Detta både på och utanför planen, säger Thomas Anderson.

Nu växlar vi upp och startar ett framgångsrikt samarbete tillsammans!

Huvudpartner

Officiella branschpartners