BK Häckens samhällspris – nominera nu!

Våra kärnvärden i BK Häcken kretsar kring mångfald, utveckling och engagemang. Därför är vi oerhört stolta över att lansera BK Häckens samhällspris, som ett stöd till någon eller några som jobbar aktivt för att skapa ett positivt sammanhang för ungdomar på Hisingen. Nominera din kandidat nu!

BK Häckens samhällspris är ett stipendium på 20 000 kronor som delas ut till en insats som genom socialt engagemang skapat en positiv samhällsutveckling för ungdomar på Hisingen, i frågor som rör inkludering, mångfald och/eller jämställdhet. BK Häckens samhällspris ersätter det pris som klubben under många år delat ut under namnet Sabine Söndergaards Hederspris. Detta pris delades ut efter ungefär samma kriterier och nedan följer en uppställning över tidigare pristagare.

Så här säger BK Häckens klubbdirektör Dennis Andersson om utmärkelsen.
– Tanken är att den person eller organisation som får det här priset dels ska känna uppskattning, vilket naturligtvis är viktigt, men också kunna använda pengarna i sin verksamhet. Det är så många som har så otroligt mycket idéer och vill göra saker, men så hamnar man i att det ofta kostar pengar. Om våra 20 000 kronor kan hjälpa med den finansieringen och göra verksamheten ännu bättre så tycker jag att vi har lyckats.

 

Nomineringen är avslutad.

Tidigare mottagare av Sabine Söndergaards Hederspris
2011  Safewalk, Länsmansgården
2012 Hisingsbacka FC
2013 MOD – Mer organdonationer
2014 Göteborgs Downfamiljer (Mohammed Ali Khan)
2015 Västra Hisingen basketklubb
2016 Hisingens boxningsklubb
2017 Integrationscentrum

Huvudpartner

Officiella branschpartners