Demo Group, ny Officiell Branschpartner

Demo Group tar klivet upp från Affärspartner till Officiell Branschpartner.

– Vi är stolta och glada att utveckla vårt samarbete med BK Häcken, säger Pierre Andersson, VD på Demo Group.

Säsongen 2018 står precis runt hörnet och med ny tränare har en spännande resa börjat. Med på den resan är Demo Group, som tidigare varit Affärspartner, och som nu tar steget upp och blir Officiell Branschpartner till BK Häcken kommande tre år.

– Demo Group har länge varit en del av BK Häcken och vårt nätverk och deras engagemang, både för partners och för klubben, har varit framgångsrikt för oss båda.
Att fördjupa samarbete än mer är mycket glädjande och något vi ser fram emot, säger försäljningschef Thomas Anderson.

Pierre Andersson ser positivt på den gemensamma framtiden:

– Med utvecklingen klubben har haft det senaste decenniet tillsammans med klubbens värderingar och samhällsansvar, så är det en självklarhet att knyta oss an till denna fina förening över längre tid och med större engagemang. Vår gemensamma ambition är att fortsätta utveckla en genomgående positiv upplevelse för dem som besöker Bravida Arena både som privatperson och företag säger Pierre Andersson.

Huvudpartner

Officiella branschpartners