Här ser du alla herrarnas försäsongsmatcher!

Herrlaget har nu varit igång och tränat i två veckor och på tisdag är det dags för årets första match. Utsikten BK står för motståndet, ett speciellt möte för nykomlingarna Karl Bohm och Alexander Angelin som båda spelade i Utsikten ifjol. Här nedan hittar du A-lagets samlade matchschema för hela försäsongen!

 

Tisdag 23 januari, 18.00 – BK Häcken–Utsikten, Bravida Arena (träningsmatch)

Lördag 27 januari, 15.00 – BK Häcken–Sarpsborg, Bravida Arena (träningsmatch)

Söndag 4 februari, 13.00 (svensk tid) – BK Häcken–FC Astana (träningsmatch, Dubai)

Lördag 10 februari, 17.00 (svensk tid) – BK Häcken–Shandong Luneng FC (träningsmatch, Dubai)

Söndag 18 februari, 17.00 – BK Häcken–IFK Värnamo, Bravida Arena (Svenska cupen)

Söndag 25 februari, 15.00 – Norrby IF–BK Häcken, Borås Arena (Svenska cupen)

Lördag 3 mars, 16.00 – BK Häcken–GIF Sundsvall, Bravida Arena (Svenska cupen)

(Eventuellt kvartsfinal och semifinal i Svenska cupen)

Söndag 24 mars, 15.00 – BK Häcken–Falkenbergs FF, Bravida Arena (träningsmatch, Allsvenska genrepet)

 

Samtliga matcher kommer att sändas på Cmore, förutom den första mot Utsikten. Där kommer vi istället att sända live på vår Facebooksida, med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson från En podd om BK Häcken som kommentatorer. Ett uppdrag de är oerhört taggade på.
– Vi tycker det ska bli fantastiskt roligt att få chansen att kommentera matchen på tisdag, samtidigt som det såklart är lite pirrigt då vi ju debuterar i det sammanhanget. Det blir kanske inte en helt traditionell kommentering utan vi kommer försöka få lite ”En podd om BK Häcken”-känsla över den. Så vi hoppas att de som gillar podden också kommer gilla vår kommentering, hälsar Leonard och Jonas.

För dig som vill uppleva och stötta laget på plats vid kommande veckas träningsmatcher, så är det fri entré. Ingång via huvudentrén vid sektion G/F. Arenan öppnar 60 minuter före avspark. Information om biljettsläpp till gruppspelsmatcherna i Svenska Cupen kommer på hemsidan inom kort.

Har du inte möjlighet att ta dig till Bravida? Om du köper matcherna via den här länken går en del av summan till föreningen.

 

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners