Joel & Peter från start mot Estland

I morgon, söndag, spelar det svenska landslaget den första av två matcher under årets januariturné i Abu Dhabi. När förbundskapten Janne Andersson idag presenterade startelvan till morgondagens möte med Estland fanns både Joel Andersson och Peter Abrahamsson med. 

För Joel Andersson blir matchen mot Estland debut i a-landslaget medens Peter, som var med på januariturnén även förra året, gör sin andra landskamp efter att ha debuterat under fjolårets turné mot Elfenbenskusten (1–2).

Matchens sänds i TV12/CMore med avspark kl. 18.15 svensk tid.

Sveriges startelva: Peter Abrahamsson – Anton Tinnerholm, Franz Brorsson, Joakim Nilsson, Joel Andersson – Linus Wahlqvist, Robert Gojani, Kristoffer Olsson, Jiloan Hamad – Gustaf Nilsson, Jordan Larsson

 

För övriga gulsvarta spelare drar säsongen igång på måndag hemma på Hisingen med träning klockan 15.00 på Bravida Arena. Varmt välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners