Teddy Lucic återvänder till BK Häcken

Från och med måndag är Teddy Lucic tillbaka på Hisingen och BK Häcken, nu som assisterande tränare för klubbens U19-lag. 

Lucic, som har 86 A-landskamper i bagaget och som representerat Sverige vid fem mästerskap, kom till BK Häcken från Bayern Leverkusen inför säsongen 2005. Totalt blev det 70 matcher i den gulsvarta tröjan i både Allsvenskan och Superettan.

– Det känns fantastiskt kul att Teddy kommer tillbaka till föreningen. 2018 blir ett spännande år för U19 med en väldigt meriterad ledarstab. Teddy, tillsammans med Jesper Ljung och Christoffer Källqvist (som kommer att kombinera spel i a-laget med att vara målvaktstränare i akademin) har gjort ett gäng allsvenska matcher, säger akademichef Tomas Andersson.

Vi hälsar Teddy varmt välkommen tillbaka till Hisingen!

Huvudpartner

Officiella branschpartners