BK Häcken + Bussbokning.com = sant!

Nu är det klart att Bussbokning.com blir BK Häckens nästa Officiella Branschpartner. De är helt nya i nätverket och varmt välkomna in i Häckenfamiljen. Avtalet sträcker sig över tre år.
– Med rötterna på Hisingen var det inget svårt beslut att ta klivet in och stötta öns fotbollssatsning, säger Christer Eriksson på Bussbokning.com.

Bussföretaget blir BK Häckens officiella busspartner och kommer att köra våra spelare i både a-lag och akademi när det är dags för bortamatch och andra resor.
– Vi är mycket glada att inleda ett treårigt samarbete med BK Häcken, säger Christer Eriksson.
– Vi kommer att köra spelarna till matcher och olika aktiviteter samt gå in som branschpartner för att tillsammans med BK Häckens övriga partners utveckla vår affär.

Avtalet sträcker sig över säsongerna 2018-2020 och BK Häckens försäljningschef Thomas Anderson är glad att välkomna Bussbokning.com till nätverket.
– Vi är mycket stolta att presentera Bussbokning.com som Officiell Branschpartner till BK Häcken. Det är ett spännande samarbete på många sätt. Framförallt eftersom Bussbokning.com kommer att ansvara för A-lagets bussresor, men också för att företaget blir en viktig logistikpartner till Gothia Cup. Vi ser fram emot ett givande och långsiktigt samarbete.

Välkommen till familjen, Bussbokning.com!

Huvudpartner

Officiella branschpartners