Finbesök på workshop för ungdomsledare

Flera seniorspelare från såväl dam- som herrsidan fanns på plats när en workshop för ungdomsledarna i BK Häcken hölls på Bravida Arena i veckan.

Tisdag den 20 februari genomfördes en workshop på Bravida Arena för ungdomsledare i BK Häckens breddverksamhet. Det var workshop nummer två av totalt fyra i ett internt ledarutbildningsprogram under våren. Temat för workshopen var Värdegrund och ledstjärnor.

– Vi försöker implementera en ny modell hur föreningen jobbar med herr- och damsenior spelarna som förebilder i verksamheten. Kvällen hade som syfte att diskutera och arbeta fram en bra grund för framtiden. Det är väldigt kul att se engagemanget från seniorspelare och ungdomsledare i att tillsammans vilja vara med och utveckla verksamheten. Vi tror oss ha spännande saker på gång, säger Anders Wahrnberg, fotbolls- och ungdomsansvarig för breddverksamheten.

Flertalet seniorspelare deltog i workshopen tillsammans med ungdomsledarna: Jasmin Sudic, Malin Högberg, Daleho Irandust, Josefin Hansson, Kari Arkivou, Peter Abrahamsson och Anna Fallgren.

Speciellt inbjuden för kvällen var Alhassan ”Crespo” Kamara för att prata kring sin livs resa och sin bok ”En resa i fotbollens tecken”.

– Att höra Crespos berättelse och läsa hans bok gör att man får perspektiv men också bekräftat vikten av en väl fungerande ungdomsverksamhet. Det handlar trots allt om mycket om mer än bara fotboll, säger Wahrnberg.

Huvudpartner

Officiella branschpartners