Hål I Betong tar nästa kliv med BK Häcken

Hål I Betong har varit en del av Häckenfamiljen sedan två år tillbaka, då de varit en av klubbens affärspartners. Nu väljer företaget att satsa ytterligare med BK Häcken, och tar steget att bli Officiell Branschpartner.
– Vi är mycket stolta och glada över att förlänga vårt samarbete, säger Samuel Nord, vice VD
för Hål I Betong.

Företaget är verksamma inom rivningsbranschen och utför allt ifrån lättrivning till totalrivning av byggnader och konstruktioner. Hål I Betong är en komplett partner inom branschen med flera specialområden, till exempel håltagning, sanering och mark o anläggning. Det nya avtalet sträcker sig över tre år.
– Vi har valt att ta klivet upp till Officiell Branschpartner då vi vill fortsätta utveckla våra samarbeten i BK Häckens affärsnätverk, vi ser en stor potential i nätverket och vill vara med och utveckla detta, säger Samuel Nord.

BK Häckens försäljningschef Thomas Anderson är glad att Hål I Betong väljer att förlänga och ta ett kliv upp på partnerstegen.
– Vi är otroligt stolta att Hål I Betong väljer att stärka sitt samarbete med oss, genom att ta klivet upp som Officiell Branschpartner, säger Thomas Anderson.
– Vi kommer jobba för att stärka varandras varumärken under de kommande tre åren.  

Samuel Nord berättar att Hål I Betong delar BK Häckens värderingar om mångfald, och att företaget har mycket gemensamt med den utveckling BK Häcken haft de senaste åren. Nu ser han fram emot säsongen 2018.
– Det är ett spännande år, både på och utanför planen, och vår förhoppning är att vi tillsammans strävar mot framgång, säger Samuel Nord.

Hål I Betong kommer ha ensam exponeringsrätt på strumporna hos herrlaget och U21.

Huvudpartner

Officiella branschpartners