Lägret är över – nu blickar vi framåt!

Efter nästan två veckor hemifrån är herrlaget tillbaka på svensk mark. Med oss i ryggsäcken från lägret i Dubai har vi tuffa träningar, två matchvinster och många glada minnen. Nu är vi laddade för tävlingssäsongen!

På torsdag, fredag och lördag tränar laget som vanligt på GPA, och på söndag drar Svenska cupen igång. Klockan 17.00 är det avspark mot Värnamo på Bravida. Har du ingen möjlighet att se matchen på plats kan du köpa den på den här länken, så går en del av summan till föreningen.

Nästa söndag, den 25 februari klockan 15.00, möter vi Norrby IF på Borås Arena och lördagen den 3:e mars klockan 16.oo är vi tillbaka på Bravida och tar emot GIF Sundsvall.

Hoppas ni är lika peppade på säsongen som vi är!

I klippet ovan ser ni ett potpurri från träningslägret i Dubai.

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners