Väntan är över – nu drar det igång!

Snart sex veckor har gått sedan laget samlades på säsongens första träning. Över fyrtio träningspass, ett träningsläger och fyra träningsmatcher senare är det äntligen dags för tävlingssäsongen att kicka igång. Här hittar du all info du behöver inför söndagens match på Bravida.

Med fyra raka segrar i ryggen ska herrlaget nu ställas inför säsongens första tävlingsmatch. På söndag gästas BK Häcken av Värnamo på Bravida Arena, i vår första Svenska cupen-match.

Matchen startar 17:00 och arenan öppnar 60 minuter före avspark. För dig som har årskort gäller detta som entré. Alla kiosker är öppna och i kiosk 1 har vi  bunkrat upp med både souvenirer – både klassiker och nyheter – för våra supportrar.

Så här tar du dig till arenan

Att ta sig till arenan: Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är Rambergsvallen och Wieselgrensplatsen, hitta din bästa resväg på Västtrafik. Det finns en cykelparkering i anslutning till Inlandsgatan för dig som kommer med cykel. För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du med mynt genom parkeringsautomaten eller genom Göteborgs Stads parkeringsapp.

Vi ser fram emot att dra igång tävlingssäsongen tillsammans med er!

 

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners