Idag släpps premiärbiljetterna

Allsvenskan närmar sig med stormsteg och med en bra försäsong i ryggen och en kommande kvartsfinal i Svenska Cupen känns BK Häcken anno 2018 riktigt spännande. Den 1 april sparkar vi igång den allsvenska säsongen hemma på Bravida Arena när Kalmar FF kommer på besök.

Nu släpps biljetterna till premiärmatchen på ticketmaster.se så boka upp dina platser på arenan redan nu och uppmana familjen och hela kompisgänget att göra detsamma. Tillsammans skapar vi en härlig gulsvart kuliss och hejar fram laget till tre poäng och en kanonstart på årets allsvenska.

Vi rekommenderar alltid att ni köper era biljetter i förköp, det innebär att du är säker på din plats, du slipper stå i kö och det är dessutom billigare.

Vi ses på Bravida Arena!

Köp dina premiärbiljetter HÄR

Huvudpartner

Officiella branschpartners