IK Sirius gästar Hisingen på lördag

BK Häckens resa i Svenska Cupen tog slut tidigare än vi hoppats när vi förlorade mot Djurgården på bortaplan igår. För att fortsätta förberedelserna inför Allsvenskan, har lagledningen parallellt med cupspelet tittat på alternativ om det skulle ta slut tidigare än vi önskat. 

Det innebär att vi nu på lördag, den 17 mars,  gästas av IK Sirius, som blir en av två återstående träningsmatcher innan den allsvenska premiären. Sedan tidigare har vi klart med en träningsmatch mot Falkenbergs FF hemma på Bravida Arena den 24 mars.

Avspark för matchen mot IK Sirius blir klockan 15.30* och det är fri entré för alla besökare. Arenan öppnar klockan 14.30, och kioskerna är öppna som vanligt.

Glöm inte heller att säkra din plats på Bravida Arena till den allsvenska premiären mot Kalmar FF. Biljetter köper du som vanligt via ticketmaster.se 

Hjärtligt välkomna!

*OBS! Ny avsparkstid.

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners