OnePartnerGroup växlar upp med BK Häcken!

Nu är det klart att OnePartnerGroup utökar sitt samarbete med BK Häcken under nästkommande säsong.
– Vi har fått otroligt bra respons genom vårt sponsorsatsning och därför känns det naturligt att utöka det, säger VD Eldin Ljutovac, verksamhetschef OnePartnerGroup Väst.

Tidigare har OnePartnerGroup varit en del av Hisingens Nätverk Plus men denna säsong tar företaget klivet till Affärspartner.
– Genom mer synlighet och ett värdefullt kontaktnät har vi kunnat hjälpa nya kunder som vi sannolikt inte skulle nått annars. Samarbetet har verkligen bidragit till av vi är en starkare aktör inom rekrytering och bemanning, menar Eldin Ljutovac.

Idag har OnePartnerGroup i Göteborg med omnejd över 300 anställda konsulter inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Men förhoppningarna är stora att fortsätta utöka verksamheten med fler arbetstillfällen framöver.
– Efterfrågan på våra tjänster har sen starten ökat hela tiden, vilket är ett bra kvittot på att vi gör ett viktigt och uppskattat arbete. Tack vare det utökade samarbete hoppas vi nu kunna växla upp vår verksamhet och skapa fler jobbtillfällen i regionen berättar Piero Gatica, försäljningsansvarig OnePartnerGroup Väst.

Piero Gatica har själv har ett förflutet som fotbollsspelare och startade sin karriär i BK Häcken. Engagemanget för fotbollen är fortfarande stor, så förutom att skapa arbetstillfällen vill han nu passa på att ge tillbaka något till föreningslivet och sporten.
– Fotbollen har betytt otroligt mycket för mig och föreningarna gör ett viktigt arbete för många ungdomar. Häcken ligger mig dessutom varmt om hjärtat så det känns förstås extra roligt att kunna stötta och fortsätta vara en del av laget genom detta samarbete, säger Piero Gatica.

Även BK Häcken är nöjda med att samarbetet utökas.
– Vi är både glada och stolta att OnePartnerGroup väljer att utöka sitt engagemang i nätverket genom att förlänga ännu ett år, säger BK Häckens försäljningschef Thomas Anderson.

 

(Foto: OnePartnerGroup)

Huvudpartner

Officiella branschpartners