Inför ditt besök på Bravida Arena

Idag kl. 15.00 är det avspark mellan BK Häcken och Hammarby på Bravida Arena! Arenan, och Stickans Corner, öppnar redan kl. 13.30.

Köp din biljett HÄR!

AKTIVITETER

Vid sektion H finns Stickans Corner där du kan utmana dina kompisar i FIFA18. För de yngre finns det möjlighet att pyssla i pysselhörnan och få ansiktsmålning tillsammans med Stickan.

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det en food truck på plats vid huvudentrén som serverar utsökta burgare av olika slag.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök ”Getingbaren” som erbjuder dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

RESA

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Tar du cykeln till arenan så finns det en cykelparkering i anslutning till Inlandsgatan.

För bilburna gäster finns det gott om parkeringar i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Tips på parkeringsytor:

-Lundbybadet (avgiftsbelagd).
-Volvo Penta Personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgatan (avgiftsfri).
-Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan.

BK Häcken har parkeringsvärdar på plats vid eventuella frågor.

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 13.00
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 13.30
Entréspärrarna öppnar 13.30
Avspark 15.00

Varmt välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners