Saluhallen laddar för nya matcher

The Grill på Kville Saluhall vill bli den självklara mötesplatsen för Hisingsborna och BK Häcken-fansen. Det säger restaurangchefen Adrian Shafaei.


Att mötas över en god bit mat, dryck och kärleken till platsen man bor på och sporten man älskar. Där har ni tankarna bakom att The Grill fortsätter sitt samarbete med BK Häcken.
– Jag började spåna på det här redan förra året. Själv spelade jag mycket fotboll när jag var yngre och bär med mig många minnen därifrån. I dag förvaltar jag Kville Saluhall tillsammans med min fru och hennes föräldrar som är grundare, så det här är ett projekt för Hisingsborna som vi jobbat med i många år, säger Adrian.

Saluhallen, restaurangen och nu Bravida Arena är alla mötesplatser som Adrian hoppas ska ge en ännu starkare lokal stolthet över Hisingen som plats att bo på.
– Det finns en verklig stolthet över Hisingen och när vi ville skapa en stark mötesplats för människorna här, kände jag direkt att jag borde ta kontakt med BK Häcken, fortsätter Adrian.

Inför varje hemmamatch kommer BK Häcken-fansen kunna njuta av det som Adrian kallar “BK Häcken-burgaren”.
– Den kommer i många smaker! Lite av det söta, lite av det rökiga och så chipotle-smak i botten. Den nymalda svenska högreven kommer från vår egna chark, tillsammans med härlig smält ost och det nybakade briochebrödet blir det som umami i munnen, säger han med ett skratt.

Under helgens familjematch kommer dessutom alla barn under tolv år bjudas på glass för varje BK Häcken-burgare.

Huvudpartner

Officiella branschpartners