Upplagt för familjefest på lördag

På lördag gästar den allsvenska nykomlingen Dalkurd Hisingen i årets andra hemmamatch. Förutom Dalkurd, gästas även Bravida Arena av ingen mindre än Sean Banan. 

Succén i Stickans Corner fortsätter, efter en härlig hemmapremiär med invigning av nya Stickans Corner är det lite mer än en vecka kvar till nästa hemmamatch på Bravida Arena. Förutom pyssel, skottborg, ansiktsmålning och FIFA-spel gästas Stickans Corner i samband med matchen mot Dalkurd den 14 april av Sean Banan.

Matchen startar klockan 16.00, redan från 14.30 är aktiviteterna inne på arenan igång, så ta med hela familjen på en rolig lördagsaktivitet med uppträdande och högklassig fotboll! Biljetter till familjeläktaren, på sektion H, finns från 50 kronor och ni köper dem ni här! 

Varmt välkomna till Bravida Arena – Hela Hisingens Hemmaplan

Huvudpartner

Officiella branschpartners