U21-laget tar emot Helsingborg på Bravida Arena

Fyra matcher – fyra segrar. Klockan 15.00 spelar BK Häckens U21-lag sin femte allsvenska match för säsongen och tar emot Helsingborgs IF på hemmaplan. 

BK Häcken har gått som tåget hittills i U21-allsvenskan och har både tolv poäng och tolv plusmål efter fyra spelade matcher. Klockan 15.00 i dag står Helsingborgs IF, som ligger i mitten av serien med en seger, en oavgjord och två förluster.

Och det det är en stark trupp som Teddy Olausson har att förfoga över i matchen.

– Vi har många från a-truppen som bidrar med bra kvalité och spetsar till med skickliga spelare från U19-laget. Vi har gått bra hittills i serien och jag förväntar mig att vi ska göra en ny, bra insats.

Vad är anledningen till att ni gått så bra i inledningen av säsongen? 

– Vi har en riktigt bra trupp och numera är det fri ålder i serien, vilket gör att vi kan använda vilka spelare vi vill. Det är färre matcher i serien i år, men å andra sidan har det blivit en höjning kvalitetsmässigt. Även om vi har vunnit har det varit jämna matcher. Spelarna kommer med bra inställning och bra attityd.

BK Häcken ställer, liksom a-laget gör, upp med en 4–3–3-uppställning.

– Vi försöker att spela som a-laget gör, men det blir kanske lite mer offensivt här eftersom vi kan släppa på och våga lite mer.

BK HÄCKENS U21-TRUPP MOT HELSINGBORGS IF
Jonathan Rasheed, Robin Wallinder – Adam Andersson, Teodor Wålemark, Leonard Ramani, Adam Söndergaard, Alexander Angelin, Johan Hammar, Jasmin Sudic, Iset Thoma Hajrizaj, Daleho Irandust, Gustav Berggren, Izhaak Ahmed, Atakan Kinali, Kevin Yakob, Mervan Celik, Karl Bohm.

Huvudpartner

Officiella branschpartners