Välkomna på Häckendagen

Imorgon är det dags för den årliga Häckendagen på Gothia Park Academy. Från klockan 10.00 samlas föreningens alla lag, från yngsta årskull upp till våra seniorlag för en härlig dag tillsammans.

Från klockan 10.30 tränar alla ungdomslag på GPA:s gräsplaner och får under passet besök av spelare och ledare från både dam- & herrlaget. Från klockan 11.00 tränar herrlaget inför söndagens bortamatch i allsvenska mot Trelleborgs FF.

Självklart finns Stickan på plats och det bjuds på roliga aktiviteter från bland annat Hisingens Golfcenter. Föräldraföreningen står för försäljning av fika och enklare förtäring och det finns självklart möjlighet att köpa gulsvarta Häckensouvenirer!

Dagen avslutas med autografskrivning och fotografering!
Varmt välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners