Akademisvepet: Blandad kompott när uppehållen närmar sig

Två vinster och två förluster blev facit för förra veckans akademilag. Nu väntar matchuppehåll, Gothia Cup och väntan på nästa runda för U17 och U19. Glad sommar!

U16

Sista matchen före ett par veckors uppehåll slutade även den med seger för BK Häckens U16-lag. Matchen mot Sjömarkens IF slutade 3-2 med Eldin Kajevic, Sebastian Lagerlund och Semir Bosnic som målskyttar. Laget möter Sjömarkens IF igen, den 7 juli, sedan kickar serien igång igen i mitten av augusti.

U17

Våra U17-killar avslutade vårsäsongen starkt, med en vinst mot Malmö FF på bortaplan. Matchen slutade 2-0 till BK Häcken och Målskyttar blev Zinedin Kassal och Samir Maarouf. Nu väntar uppehåll i väntan på att nästa runda ska dra igång.

U19

En tung vecka med två förluster lämnar vi nu bakom oss. Hemmamatchen mot Elfsborg slutade 0-3 i onsdags, och i lördags besegrades vi av ÖIS på bortaplan. Den matchen slutade 3-1, Oscar Ali blev vår ende målskytt med ett drömskott från 30 meter rakt i krysset. Nu laddar vi om inför nästa runda, som drar igång senare i sommar.

 

 

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners