Lettiskt motstånd i Europa

Tidigare idag lottades första kvalomgången till Europa League och det är nu klart att vi får besök från Lettland på Hisingen i juli.

FK Liepaja från staden Liepaja i Lettland blir första hindret i jakten på en gruppspelsplats i Europa League i höst. Laget kom tvåa i den inhemska ligan 2017, nio poäng efter segraren Spartaks Jurmala. I år, efter 11 omgångar, ligger Liepaja fyra i tabellen med sex vinster, tre oavgjorda och två förluster. Janis Ikaunieks, som har ett förflutet i franska Metz, leder den interna skytteligan på sex mål.

Vi inleder på bortaplan (Daugava Stadium) torsdag 12 juli och returmötet spelas en vecka senare på Bravida Arena (19 juli).

Slår vi ut FK Liepaja ställs vi mot RB Leipzig i andra kvalomgången.

Huvudpartner

Officiella branschpartners