Välkomna till Bravida Arena idag!

VM pågår förfullt, men på Hisingen är det fullt fokus inför omstarten av Allsvenskan och det stundande Europa League kvalet mot Lettiska FK Liepaja. Som ett led i förberedelserna inför vad som komma skall, spelar laget idag en av två träningsmatcher som är inplanerade under uppehållet.

IF Elfsborg, som ligger på en tolfte plats i tabellen gästar Bravida Arena. Avspark sker klockan 13.00 och det är fri entré för er som vill se vårt gulsvarta lag lira boll. Entré sker genom grinden vid sektion H och det kommer att finnas försäljning av fika i ungdomskiosken bakom sektion H. Kan du inte vara på plats idag, så sänds matchen via Borås Tidning mer info om sändningen hittar du här

Den andra träningsmatchen under uppehållet spelas lördagen den 30 juni klockan 12.00 (observera att avsparkstiden har ändrats), då är det Dalkurds tur att gästa Bravida Arena.

Allsvenskan startar igång igen den 7 juli, då GIF Sundsvall besöker Hisingen, biljetter köper ni som vanligt via ticketmaster.se

 

Varmt välkomna!

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners