Andreas Alm inför Djurgården: ”Kommer smälla rejält”

BK Häcken möter i morgon seriefyran Djurgårdens IF på bortaplan. Nyförvärven Godswill Ekpolo och Alexander Jeremejeff finns båda med i matchtruppen. 

På hemmaplan är BK Häcken alltjämt obesegrat i allsvenskan den här säsongen, på bortaplan är det ett dystrare facit. Bara en seger och en oavgjord match har det blivit på de sju matcherna utanför Bravida Arena – något som tränaren Andreas Alm är väl medveten om.

– Vi åker upp till Stockholm för att göra ett försök att ändra på vårt bedrövliga bortafacit och vi är redo för en fysiskt tuff match där det kommer att smälla rejält, säger han.

Nigerianen Godswill Ekpolo, som värvades tidigare i somras, och Alexander Jeremejeff som anslöt från Malmö FF tidigare i veckan finns båda med i Alms matchtrupp. De ersätter där Alexander Angelin som tidigare i veckan gick till Gais och Karl Bohm som strax går dit.

Djurgården har på sina sex hemmamatcher vunnit tre av dem, spelat oavgjort i två och förlorat en. Båda matcherna mellan BK Häcken och Djurgårdens IF förra säsongen slutade oavgjorda och. 2016 vann lagen en var sin gång.  Djurgården har i år besegrat BK Häcken. I svenska cupens kvartsfinal med 1–0.

BK HÄCKENS TRUPP MOT DJURGÅRDENS IF
Peter Abrahamsson (mv)
Jonathan Rasheed (mv)
Johan Hammar
Emil Wahlström
Alexander Faltsetas
Mervan Celik
Erik Friberg
Alhassan Kamara
Paulinho
Nasiru Mohamed
Godswill Ekpolo
Kari Arkivuo
Gustav Berggren
Daleho Irandust
Rasmus Lindgren
Viktor Lundberg
Adam Andersson
Alexander Jeremejeff

Huvudpartner

Officiella branschpartners