BK Häcken och Alexander Angelin går skilda vägar

Nu står det klart att Alexander Angelin lämnar Hisingen och BK Häcken. Den 28-årige ytterbacken har gjort klart med GAIS. Vi tackar Alexander för den här tiden och önskar honom lycka till i framtiden.

Alexander Angelin kom till oss från Utsikten inför denna säsong. Totalt har han spelat fyra tävlingsmatcher med klubben och noterats för en assist (U21). Kontraktet sträckte sig egentligen säsongen ut, men sportchef Sonny Karlsson ser ingen anledning att försvåra situationen för Angelin.
– GAIS ville och Alexander ville så då vill vi självklart inte stå i vägen, säger Karlsson.

Alexander Angelin blir kvar hos bollklubben till och med andra matchen i Europakvalet mot Liepaja, därefter lämnar han för GAIS.

Vi önskar Alexander Angelin lycka till i framtiden och tackar för tiden på Hisingen.

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners