BK Häckens akademilag redo för slutspel i Gothia Cup

Det har varit ett strålande gruppspel för Bollklubbens akademilag i årets upplaga av Gothia Cup. Nu väntar slutspel för de två gruppvinnande lagen.

BK Häckens U17-trupp spelar i två klasser,  U16 och U17 Elit. U16 har gått obesegrade genom sitt gruppspel med 6-0 i målskillnad. Imorgon (torsdag) möter de S. Lanzarote från Spanien i 1/32-delsfinal, avspark på Grimbo plan 2 klockan 14:00.

U17-laget vann gruppen före IK Sirius med två vinster och en oavgjord. Målskillnaden slutade 8-1. I skrivandes stund är det ännu oklart vilket motstånd laget får möta, eller om det blir 1/8- eller ¼-delsfinal som blir aktuellt. Detta avgörs under torsdagkvällen.

Du kan följa lagen via Gothia Cups app.

Lycka till imorgon!

Huvudpartner

Officiella branschpartners