Inför ditt besök på Bravida Arena

Äntligen Allsvenskan och äntligen dags för match! Kl 19.30 är det avspark mellan BK Häcken och GIF Sundsvall på Bravida Arena och väderprognosen lovar 24 grader och sol. Arenan öppnar kl. 18.30.

KÖP BILJETT

Biljettkassorna öppnar 17.30, men vi rekommendera att köpa på nätet HÄR för att slippa köer.

AKTIVITETER

Bakom familjesektion H kan du träffa Stickan och hans vänner. I Stickans Corner kan du bland annat utmana dina kompisar i FIFA18 eller varför inte testa skottborgen. För de yngre barnen finns Stickans pysselhörna där barnen kan skapa, pyssla och kreera. Här bjuder Stickan även på BK Häcken-gnuggisar i olika motiv. Varmt välkomna till Stickans Corner.

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 5 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén och på bortaklack som båda serverar utsökt mat av olika slag.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök Getingbaren som erbjuder mat, dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

RESA

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Tar du cykeln till arenan så finns det en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns det gott om parkeringar i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Tips på parkeringsytor:

-Lundbybadet (avgiftsbelagd).
-Volvo Penta Personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgatan (avgiftsfri).
-Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan.

BK Häcken har parkeringsvärdar på plats vid eventuella frågor.

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 17.30
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 18.30
Entréspärrarna öppnar 18.30
Avspark 19.30

Varmt välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners