Inför ditt besök på Bravida Arena

Sommarvärmen håller i sig och vi hoppas på ert stöd på läktaren mot 3 poäng i eftermiddag! Klockan 17.30 är det dags för hemmamatch på Bravida Arena. BK Häcken välkomnar denna Örebro SK till Bravida Arena. Arenan öppnar kl. 16.30.

AKTIVITETER

Bakom familjesektion H kan du träffa Stickan och hans vänner. I Stickans Corner kan du bland annat utmana dina kompisar i FIFA18 eller varför inte testa skottborgen. För de yngre barnen finns Stickans pysselhörna där barnen kan skapa, pyssla och kreera. Här bjuder Stickan även på BK Häcken-gnuggisar i olika motiv. Varmt välkomna till Stickans Corner!

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén och på bortaklack som båda serverar utsökt mat av olika slag. Då det råder eldningsförbud har vi ingen möjlighet att erbjuda mat ifrån grillen till denna match.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök Getingbaren som erbjuder mat, dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

RESA

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Tar du cykeln till arenan så finns det en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns det gott om parkeringar i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Tips på parkeringsytor:

-Lundbybadet (avgiftsbelagd).
-Volvo Penta Personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgatan (avgiftsfri).
-Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan.

BK Häcken har parkeringsvärdar på plats vid eventuella frågor.

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 15.30
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 16.30
Entréspärrarna öppnar 16.30
Avspark 17.30

Varmt välkomna i gulsvart till Bravida Arena!

Huvudpartner

Officiella branschpartners