Information för dig som är på plats i Leipzig

Andra destinationen på årets europaäventyr är den tyska staden Leipzig, där den andra kvalrundas första match spelas mot RB Leipzig på Red Bull Arena. Här kommer lite praktisk information för er som är på plats i Tyskland för att stötta laget.

Red Bull Arena
Adress: Am Sportforum 3, 04105 Leipzig
Kartlänk finns HÄR

Kapacitet: Ca 43 000
Förväntad publik: 16 000

Avspark: Kl. 18.30.
Arenan öppnar: Kl. 17.00

Biljetter till bortasektionen
BK Häcken ansvarar för biljetter till bortasektionen och har beslutat att bjuda de supportrar som är på plats på matchbiljetter. För att få en biljett, maila biljetter@bkhacken.se , så skickar vi biljetten via e-post. Kontakta oss på +46 706 14 32 75 vid eventuella frågor.   

Bortasektion
Bortasektionen är sektion 2 och entrén till bortasektionen heter A1/2. Entréerna öppnar kl. 17:00 och alla besökare kommer att visiteras av säkerhetspersonal från RB Leipzig.

Service på bortasektionerna
Kiosk med traditionellt kioskutbud finns i anslutning till bortasektionen.
Betalningsalternativ: Endast kontanter.

Att ta sig till arenan
Kollektivtrafik: Från centralstationen kan ni ta spårvagn nummer 7 mot Böhlitz – Ehrenberg, arenan ligger vid hållplatsen Sportforum och resan dit tar cirka 10 minuter.

Det finns tyvärr begränsade parkeringsmöjligheter vid arenan, mer information hittar ni HÄR (dock tyvärr endast på tyska)

För dig som inte har möjlighet att vara på plats i Tyskland, men ändå vill se matchen, så är det tyvärr ingen svensk tv-kanal som köpt rättigheterna. Matchen streamas dock via tyska DAZN och du kan skapa ett konto HÄR

Huvudpartner

Officiella branschpartners