Jubilarer hyllas mot Örebro

I samband med dagens match mot Örebro kommer vi att hylla två gulsvarta jubilarer. Nasiru Mohammed och Erik Friberg har båda passerat 200 spelade matcher i den gulsvarta tröjan.

Nasiru Mohammed som kom till BK Häcken sommaren 2012 har många fina minnen från sina 6 år i klubben, och lyfter framförallt fram cupguldet 2016, silvermedaljen i Allsvenskan 2012 samt hans allsvenska debut.

– Jag har trivts sedan dag ett i klubben och jag är otroligt stolt över att ha passerat 200 matcher, under mina år i klubben har jag fått många nya vänner och minnen för livet, säger Nasiru och fortsätter

– Det var fantastiskt när jag fick göra debut i Allsvenskan, när jag bara varit i klubben en vecka. Det var en match mot Elfsborg och jag blev inbytt i den andra halvleken. Vi vann med 5-2 och jag gjorde 2 mål, en väldigt bra start på min tid i klubben.

Friberg, som kom till klubben 2007 gör nu sin andra sejour i bollklubben, efter att han inför säsongen 2017 återvänt hem till Hisingen. Erik, som även hunnit med spel i Malmö FF, Seattle Sounders, Esbjerg och Bologna har, likt Nasiru, många fina minnen från tiden i klubben.

-Det är klart att det var grymt häftigt när vi gick upp från Superettan 2008 och att vi året därpå slutade femma i Allsvenskan. Ska man nämna en specifik match, så är det nog matchen mot Åtvidaberg hemma på Rambergsvallen. Vi ligger under med 3-1, dom får straff och vi en utvisad och ändå vänder vi och vinner med 4-3, säger Friberg.

Vi gratulerar ”Nas” och Erik och ser fram emot många fler gulsvarta minnen!

Biljetter till dagens match mot Örebro köper du HÄR.
Avspark 17.30, varmt välkomna!

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners