BK Häcken och BRA bygger vidare med nytt 5-årsavtal 

BRA har varit huvudpartner till BK Häcken de senaste åtta åren – nu står det klart att parterna har enats om ett nytt avtal även för de kommande fem åren.  

– Vi har växt på ett positivt sätt tillsammans med BK Häcken och vill fortsätta att utvecklas tillsammans, säger Magnus Riemer, vd på BRA Bygg AB. 

Under BRA:s tid som huvudpartner har BK Häcken etablerat sig i Sverigetoppen med stora silvret 2012, segern i Svenska Cupen 2016 och bronset i allsvenskan förra säsongen som främsta meriter.

Det framgångsrika samarbetet mellan byggföretaget och bollklubben fortsätter nu i ytterligare fem år.

– BRA har varit med på vår resa under en lång tid och har bidragit stort till den position och respekt BK Häcken numera har i svensk fotboll. Tillsammans ser vi fram emot nya framgångar, såväl för dem som för oss, säger Thomas Anderson, försäljningschef på BK Häcken.

Magnus Riemer, vd för BRA Bygg:

– BK Häcken har varit en bra plattform för BRA att marknadsföra sig kring och det finns ett väl upparbetat nätverk kring föreningen som är positivt för BRA och våra samarbetspartners. Vi ser enbart positivt på att fortsätta vårt samarbete i ytterligare minst fem år.

 

Billström Riemer Andersson AB startades av Anders Billström, Magnus Riemer, Niklas Andersson och Magnus Andersson. Bolaget har sedan starten i juni 2007 etablerat sig som en stark aktör på byggmarknaden i Västsverige. Företaget består för närvarande av cirka 200 anställda och har en årsomsättning på cirka 1,3 miljarder kronor. 

Huvudpartner

Officiella branschpartners