Häng med hela hösten!

Bollklubben från Hisingen är hittills obesegrade på hemmaplan i årets allsvenska. Publiken på Bravida Arena har hejat fram vårt gulsvarta lag till 5 segrar och 3 oavgjorda matcher hittills och i gengäld har de bjudits många gulsvarta mål, bollklubben snittar 2,6 gjorda mål per hemmamatch.

Idag, klockan 10.00, släpper vi biljetterna till resterande hemmamatcher på Bravida Arena, där vi bland annat välkomnar IFK Göteborg och Malmö FF till Hisingen. Så gör dig redo att säkra din plats på Bravida Arena, ditt stöd under hösten är otroligt viktigt i jakten på fler segrar och högre tabellplacering.

 

Biljetterna säljs som vanligt via ticketmaster.se

 

Hemmamatcher hösten 2018

BK Häcken-Trelleborgs FF, måndag 17 september, kl. 19.00

BK Häcken-IFK Göteborg, måndag 24 september, kl 19.00

BK Häcken-Malmö FF, söndag 7 oktober, klockan 15.00

BK Häcken-Östersunds FK, söndag 21 oktober, kl. 15.00

BK Häcken-IK Sirius, onsdag 31 oktober, kl. 19.00

BK Häcken-IFK Norrköping, söndag 11 november, kl. 15.00

 

Varmt välkomna till Bravida Arena!

Huvudpartner

Officiella branschpartners