Inför ditt besök BK Häcken-Djurgården

Sommaren lider mot sitt slut och endast två matcher kvarstår innan vi tar oss an hösten på allvar. Idag välkomnar vi Djurgården till Hisingen i hoppas på ert stöd på läktaren mot 3 poäng i eftermiddag! Klockan 15.00 är det dags för hemmamatch på Bravida Arena. Arenan öppnar kl. 14.00.

AKTIVITETER

Idag har vi celebert besök av en baby T-Rex från Walking with Dinosaurs, som besöker Scandinavium i höst. Den kommer hälsa på både på plan och hos Stickan som ni hittar bakom familjesektion H. T-Rexen är helt ofarlig men den ser kanske lite läskig ut 🙂

I Stickans Corner kan du också utmana dina kompisar i FIFA18 eller varför inte testa skottborgen. För de yngre barnen finns Stickans pysselhörna där barnen kan skapa, pyssla och kreera. Här bjuder Stickan även på BK Häcken-gnuggisar i olika motiv. Varmt välkomna till Stickans Corner!

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén och på bortaklack som båda serverar utsökt mat av olika slag. Då det fortfarande råder eldningsförbud har vi ingen möjlighet att erbjuda mat ifrån grillen till denna match.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök Getingbaren som erbjuder dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

RESA

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Tar du cykeln till arenan så finns det en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns det gott om parkeringar i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Tips på parkeringsytor:

-Lundbybadet (avgiftsbelagd).
-Volvo Penta Personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgatan (avgiftsfri).
-Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan.

BK Häcken har parkeringsvärdar på plats vid eventuella frågor.

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 13.00
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 14.00
Entréspärrarna öppnar 14.00
Avspark 15.00

Varmt välkomna i gulsvart till Bravida Arena!

Huvudpartner

Officiella branschpartners