Inför ditt besök på Bravida Arena

Idag välkomnar vi Brommapojkarna till Hisingen och hoppas på ert stöd på läktaren mot 3 poäng i eftermiddag! Klockan 15.00 är det dags för avspark på Bravida Arena. Arenan öppnar kl. 14.00.

AKTIVITETER

I Stickans Corner kan du också utmana dina kompisar i FIFA18 eller varför inte testa skottborgen. För de yngre barnen finns Stickans pysselhörna där barnen kan skapa, pyssla och kreera. Här bjuder Stickan även på BK Häcken-gnuggisar i olika motiv. Varmt välkomna till Stickans Corner!

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén serverar utsökt mat av olika slag.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök Getingbaren som erbjuder mat & dryck i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

RESA

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Tar du cykeln till arenan så finns det en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns det gott om parkeringar i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Tips på parkeringsytor:

-Lundbybadet (avgiftsbelagd).
-Volvo Penta Personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgatan (avgiftsfri).
-Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan.

BK Häcken har parkeringsvärdar på plats vid eventuella frågor.

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 13.00
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 14.00
Entréspärrarna öppnar 14.00
Avspark 15.00

Varmt välkomna i gulsvart till Bravida Arena!

Huvudpartner

Officiella branschpartners