Uppdatering kring skadeläget

I söndagens match mot Brommapojkarna skadades Nasiru Mohammed och kunde tyvärr inte slutföra matchen. Han kommer att missa AIK-matchen och det är oklart hur länge han kommer att vara borta.

I veckan har Nasiru undersökts av läkare som kunnat fastställa vilken typ av skada det är. Nas har fått en muskelskada i höger lår som kräver längre rehabilitering. Skadans omfattning och behandling kräver ytterligare bedömning, detta kommer att utföras under kommande dagar. Därefter vet vi hur lång tid Nasiru beräknas vara borta.

Glädjande är att Juhani Ojala efter sin långa rehabilitering är i full träning, medverkar i alla moment och känner sig bra. Det går även framåt för Aiham Ousou. Benjamin Arapovics korsbandsrehab går enligt plan. Övriga i truppen är hela, friska och redo att ta sig an AIK på lördag.

Huvudpartner

Officiella branschpartners