Inför ditt besök

Äntligen är det dags för derby! IFK Göteborg kommer till Hisingen och vi hoppas på ert stöd på  läktaren mot 3 oerhört viktiga poäng! Klockan 19.00 är det dags för avspark på Bravida Arena. Arenan öppnar kl. 17.30.

Tänk på att komma i god tid för att undvika köer och hjälp oss färga arenan gulsvart!

Om du mot förmodan inte säkrat din plats så kan du göra det här!

AKTIVITETER

I Stickans Corner kan du utmana dina kompisar i FIFA18 eller varför inte testa skottborgen. För de yngre barnen finns Stickans pysselhörna där barnen kan skapa, pyssla och kreera. Här bjuder Stickan även på BK Häcken-gnuggisar i olika motiv. Varmt välkomna till Stickans Corner!

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det en food truck på plats vid sektion F och en på bortasektionen som serverar utsökt mat av olika slag.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök Getingbaren som erbjuder mat & dryck i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

RESA

Bästa sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Tar du cykeln till arenan så finns det en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns det en del parkeringar i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Tips på parkeringsytor:

-Lundbybadet (avgiftsbelagd).
-Volvo Penta Personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgatan (avgiftsfri).
-Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan.

BK Häcken har parkeringsvärdar på plats vid eventuella frågor.
OBS! Till denna match rekommenderar vi dock att du ställer bilen och tar dig kommunalt till arenan. Alternativt kommer i väldigt god tid.

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 16.00
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 17.30
Entréspärrarna öppnar 17.30
Avspark 19.00

Varmt välkomna i gulsvart till Bravida Arena!

Huvudpartner

Officiella branschpartners