Inför ditt besök ikväll

Spänningen stiger och ikväll är det dags för hemmamatch! Nu har vi tredjeplatsen helt i egna händer inför de tre sista omgångarna. Nu behöver spelarna er mer än någonsin. Kom och stötta oss mot tre poäng idag 19.00!

AKTIVITETER

Klä ut dig och kom och dansa loss på Stickans halloweendisco ikväll där det bjuds på massa skoj som ansiktsmålning, bus och godis! Stickans Corner hittar du bakom familjesektion H. I Stickans Corner kan du bland annat utmana dina kompisar i FIFA18 eller varför inte testa skottborgen. För de yngre barnen finns Stickans pysselhörna där barnen kan skapa, pyssla och kreera. Här bjuder Stickan även på BK Häcken-gnuggisar i olika motiv. Varmt välkomna till Stickans Corner!

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén och på bortaklack som båda serverar utsökt mat av olika slag.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök Getingbaren som erbjuder mat, dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 17.00
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 18.00
Entréspärrarna öppnar 18.00
Avspark 19.00

Varmt välkomna

Huvudpartner

Officiella branschpartners