Inför ditt besök på Bravida Arena

3 nya poäng står på spel i jakten på Europaplatserna! Klockan 15.00 är det dags för hemmamatch igen då Östersunds FK gästar Hisingen. Arenan öppnar kl. 14.00.

AKTIVITETER

Bakom familjesektion H kan du träffa Stickan och hans vänner. I Stickans Corner kan du bland annat utmana dina kompisar i FIFA18 eller varför inte testa skottborgen. För de yngre barnen finns Stickans pysselhörna där barnen kan skapa, pyssla och kreera. Här bjuder Stickan även på BK Häcken-gnuggisar i olika motiv. Varmt välkomna till Stickans Corner!

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén och på bortaklack som båda serverar utsökt mat av olika slag. Idag har vi Fish n’ Chips på långsidan samt grekiskt på bortaklack.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök Getingbaren som erbjuder mat, dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

 

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 13.00
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 13.30
Entréspärrarna öppnar 14.00
Avspark 15.00

Vi ger oss heller aldrig! Varmt välkomna.

Huvudpartner

Officiella branschpartners