Schema: vecka 41

Vi går in i ett allsvenskt uppehåll och flera av spelarna åker i väg på uppdrag med sina respektive landslag. Veckans schema blir således lite lugnare, för de som stannar hemma. Du hittar schemat och de olika landslagsuppdragen här.

SÅ HÄR SER VECKANS PROGRAM UT:

Måndag: 10.00, fotboll, GPA.

Tisdag: Ledigt.

Onsdag: 10.00, fotboll, GPA.

Torsdag: 10.00, fotboll, GPA.

Fredag: Ledigt.

Lördag: Ledigt.

Söndag: Ledigt.

BK Häckens landslagsspelare

Joona Toivio
Spelar två matcher i UEFA Nations League (League C, grupp 2) med Finland, som inför uppehållet sin grupp. Det blåvita landslaget möter Estland den 12 oktober klockan 20.45 och Grekland den 15 oktober klockan 20.45.

Daleho Irandust
Spelar den viktiga och avgörande EM-kvalmatchen med U21-landslaget. Inför mötet med Belgien ligger Sverige på en andra plats, tre poäng efter den stundande motståndaren. Vinner Sverige mot Belgien är de klara för EM-slutspelet nästa sommar. Matchen spelas den 16:e oktober klockan 18:30 i Kalmar.

Kevin Yakob och Aiham Ousou
Spelar dubbellandskamp mot Rumänien, ett genrep inför det stundande EM-kvalet. Matcherna spelas den 12 oktober klockan 14.00 (svensk tid) och 14 oktober klockan 09.00 (svensk tid). Detta är Aiham Ousous första landslagssamling.

Huvudpartner

Officiella branschpartners