Schema: vecka 42

Efter tre dagars ledighet för de flesta av spelarna är vi äntligen tillbaka på GPA. Nu har vi siktet inställt på helgens match mot Östersund. Vissa spelare är fortfarande på landslagsuppdrag, se uppdateringar kring deras matcher, tillsammans med veckans schema, här.

SÅ HÄR SER VECKANS PROGRAM UT:

Måndag: 10.00, fotboll, GPA.

Tisdag:10.00, fotboll, GPA.

Onsdag: 10.00, fotboll, GPA.

Torsdag: Ledigt.

Fredag: 10.00, fotboll, GPA.

Lördag: 11.00, fotboll, GPA.

Söndag: 15.00, BK Häcken – Östersunds FK, Bravida Arena. Köp biljetter HÄR.

BK Häckens landslagsspelare

Joona Toivio
Spelar två matcher i UEFA Nations League (League C, grupp 2) med Finland, som inför uppehållet sin grupp. Det blåvita landslaget möter Estland den 12 oktober klockan 20.45 (uppdatering: Finland vann med 1-0) och Grekland den 15 oktober klockan 20.45.

Kevin Yakob och Aiham Ousou
Spelar dubbellandskamp mot Rumänien, ett genrep inför det stundande EM-kvalet. Matcherna spelas den 12 oktober klockan 14.00 (uppdatering: Sverige förlorade med 1-2) och 14 oktober klockan 09.00 (uppdatering: Sverige förlorade med 1-2). Detta är Aiham Ousous första landslagssamling.

Huvudpartner

Officiella branschpartners