BK Häcken tackar Fredrik Zanjanchi

Efter ett par veckors provspel med BK Häcken är det nu bestämt att Fredrik Zanjanchi inte kommer att fortsätta med Bollklubben.
– Vi vågar inte ge honom den andratröjan bakom Alexander Jeremejeff, baserat på en bra säsong i Division 2, säger sportchef Sonny Karlsson.

Sportchefen fortsätter:
– Han har gjort det grymt bra, och han var fantastiskt i första matchen, nästan lite Bustervarning. Men om Alex skulle gå sönder och vi ska spela Fredrik som allsvensk forward, från att ha spelat i division 2, det känns som att vi gamblar för mycket. Då finns det ingen roll eller tröja för honom här. Då tror vi att det finns ett par andra klubbar som definitivt inte kommer tveka i vårt närområde.

22-åringen visade upp sig på ett imponerande sätt när han stod för två mål och en assist i U21-matchen mot Malmö FF för några veckor sedan. Men sportchef Sonny Karlsson ser inte en framtid för Zanjanchi i klubben, i alla fall i nuläget.
– Det hade varit otroligt kul att göra det, speciell med en Backa-kille, vi har ju haft samarbete med dem i så många år. Men vi får nog vänta på ett senare läge med honom.

Huvudpartner

Officiella branschpartners