Inför ditt besök till säsongens sista match

Välkommen till Bravida Arena där BK Häcken idag välkomnar IFK Norrköping till Hisingen! Avspark 15.00.

HYLLNING I HALVLEK

Under halvtidspausen hyllar vi idag två gulsvarta trotjänare. Slut upp på Bravida Arena och ge Emil & Krickan ett tack som de kommer minnas för resten av livet.

AKTIVITETER

En Limited Edition Palle-Poster kommer finnas till försäljning i souvenirshopen idag och det finns möjlighet att få den signerad av Paulinho i Entré L efter matchen.

Bakom familjesektion H kan du träffa Stickan och hans vänner. I Stickans Corner kan du bland annat utmana dina kompisar i FIFA18 eller varför inte testa skottborgen. För de yngre barnen finns Stickans pysselhörna där barnen kan skapa, pyssla och kreera. Här bjuder Stickan även på BK Häcken-gnuggisar i olika motiv. Varmt välkomna till Stickans Corner!

SERVERINGAR

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén och på bortaklack som båda serverar utsökt mat av olika slag.

GETINGBAREN

Kom gärna och besök Getingbaren som erbjuder mat, dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

ÖPPETTIDER

Biljettkassan öppnar 13.00
Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 14.00
Entréspärrarna öppnar 14.00
Avspark 15.00

Varmt välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners