Dags för vår årliga Kickoff!

Efter gårdagens underbara seger på Tele2 Arena njuter vi av att vi under våren har en final att spela, samtidigt går laget nu in i slutförberedelserna inför Allsvenskan som startar om lite drygt två veckor.

Ytterligare ett tecken på att Allsvenskan närmar sig är att det närmar sig vår årliga kickoff för årskortsinnehavare. En tradition som blivit väldigt uppskattad av klubbens mest trogna genom åren.

Torsdagen den 21 mars bjuds det på gulsvart uppsnack inför den stundande säsongen från herrlag, damlag och akademi. Vi kör igång klockan 18.00 i Loungen på Bravida Arena och som traditionen lyder så dukar vi upp med enklare förtäring.

Glädjande är att antalet årskort ökar för varje år, och framförallt ser vi en positiv trend i utvecklingen på sektion G, där fler vill vara en del av den gulsvarta gemenskapen som vår klacksektion erbjuder.

Ännu inte köpte ditt årskort?
Även blivande årskortsköpare är välkomna till kickoffen, man kan köpa årskort på plats, så varför inte bjuda med grannen, kompisen eller kollegan på en trevlig kväll i gulsvart anda!

Varmt Välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners