Bravida Arena stod klar i juni 2015 och ersatte klubbens gamla arena, Rambergsvallen, som låg på samma plats sedan 1935. Den 5 juli spelades premiärmatchen då Bollklubben besegrade Helsingborgs IF med 3-2 inför fullsatta läktare.

Familjesektionen

På sektion H trivs hela familjen. Ni sitter nära hemmaklacken och sjunger när och hur mycket ni vill.

Getingarna

På sektion G står du som gärna och högljutt sjunger fram BK Häcken till nya framgångar.

Bortasektionen

På sektion C står du som gästande supporter. Ingång via entré C (mitt emot Mcdonalds mot Hjalmar Brantingsgatan)

Vi bjuder alltid gästande supportrar på kaffe & fikabröd. 

Kapacitet: 980 (ståplats) Tifo på bortasektionen: Mått på sektion: 30 meter banderollyta Staket: Räcke Reklamskyltning framför sektionen: Nej Fotoackreditering för bortasupportrar: Mejla press@bkhacken.se

Rörelsehindrade

På sektion E finns åtta platser belägna i mitten längst fram, för personer med rörelsenedsättning. I biljettpriset ingår en ledsagarplats utan extra kostnad. Köp biljett via Ticketmasters Callcenter på telefon 0771-70 70 70 eller i Scandinaviums biljettkassa. 

Säkerhet

Publikvärdar genomför visitation av åskådare innan inträde på arenan. Om någon vägrar att bli visiterad har föreningen rätt att neka personen inträde på arenan. Visitationen görs för att förhindra att åskådare tar med sig förbjudna föremål som kan användas som vapen.

Vid behov av medicinsk vård i samband med match kontakta vår personal, det finns alltid läkare på plats.

I händelse av en nödsituation utryms arenan huvudsakligen via samma entréer som ni kom in genom. I vardera hörn av arenan finns ytterligare nödutgångar. Alla nödutgångar är märkta med gröna utrymningsskyltar.

Information i händelse av utrymning ges via arenans högtalarsystem. Vår personal kommer då att visa på närmaste utgång. Tänk på att ju lugnare en utrymning sker desto snabbare går den.

Vi vill också informera er om att Bravida Arena är en rökfri arena.

Övrigt

Barnvagn
Det finns ingen barnvagnsparkering på Bravida Arena men det är tillåtet att ta med sig vagnen in på arenan, dock inte upp på läktaren. Vi rekommenderar därför att man ställer vagnen under läktaren och att man tar med sig ett eget lås.   

Biljetter 
Tänk på att ha din biljett redo för scanning vid insläppet för att underlätta vid inpassering. Förköp är alltid billigast och smidigast! Läs mer och köp biljett här! 

Borttappade föremål 
Kontakta Got Event på telefon 031 - 368 45 70 eller via e-post eventinfo@gotevent.se. 

Mat och dryck
Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 6 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén och på bortaklack som båda serverar utsökt mat av olika slag. Missa inte heller Getingbaren som erbjuder mat, dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G. 

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Tar du cykeln till arenan så finns det en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns det gott om parkeringar i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Tips på parkeringsytor:

-Lundbybadet (avgiftsbelagd).
-Volvo Penta Personalparkering, infart via Hjalmar Brantingsgatan (avgiftsfri).
-Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan.

BK Häcken har parkeringsvärdar på plats vid eventuella frågor.


  • UEFA ranking Kategori tre
  • Planen: 105x68 meter, konstgräs.
  • Publikkapacitet 4540 sittande 1824 stående. Publikrekord 6380 (BK Häcken – IFK Göteborg, 20160919)
  • VIP Lounge
  • Två jumboskärmar
  • Två resultattavlor

Hitta hit

Närmsta hållplats för kollektivtrafik: Wieselgrensplatsen alternativt Rambergsvallen.

Parkering: Antalet parkeringsplatser är mycket begränsat och vi rekommenderar därför samåkning och kommunala färdmedel som fungerar alldeles utmärkt. Hållplats Wieselgrensplatsen alternativt Rambergsvallen.

För mer information klicka här

Huvudpartner

Officiella branschpartners