Varmt välkommen till Bravida Arena!

Vi ser fram emot en härlig match både på planen och läktaren. Här nedan följer lite praktisk information inför ditt besök.

Att ta sig till Bravida Arena

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”. Hitta din resa på www.vasttrafik.se Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan. För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. Kartlänk 

Biljettscanning från mobiltelefon

Matchbiljetten kan scannas från mobilen. Tänk på att ha batteri på telefonen och att ha biljetten nedladdad, vid risk för dålig mottagning. Sprickor på skärmen får ej förekomma då det omöjliggör scanning av biljetten.

Aktiviteter

Stickans Corner öppnar klockan 15.00 och är beläget bakom sektion H. Utmana dina kompisar i FIFA17, testa dina skyttekunskaper i vår skottborg. För de yngre finns det möjlighet att pyssla och få ansiktsmålning tillsammans med Stickan. 

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det en foodtruck i anslutning till huvudentrén vid sektion G/F som serverar utsökta hamburgare till förmånliga priser.  

Getingbaren

Kom gärna och besök ”Getingbaren" som erbjuder dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

Souvenirer

Som vanligt kan du köpa souvenirer i vår shop som är belägen vid huvudentrén på Bravida Arena. Shopen öppnar precis som arenan klockan 15.00. Glöm inte heller bort att du som medlem i BK Häcken har 10% rabatt när du köper souvenirer.

Bortasupportrar

Vi hälsar alla gästande supportrar från Eskilstuna varmt välkomna till Hisingen och Bravida Arena. I samråd med AFC Eskilstuna har vi beslutat om att ha en öppen arena, vilket innebär att alla besökare går in genom huvudentrén vid sektion. D,E,F,G. Bortasektionen (Sektion C) är belägen på arenans östra sida och det finns en kiosk i anslutning till sektion D. Vid huvudentrén finns dessutom en foodtruck som serverar utsökta hamburgare. 

Öppettider matchdag

Receptionen öppnar 12.00, Informationen samt biljettkassorna öppnar 14.00. Entréspärrarna öppnar 15.00 Avspark 16.00

Varmt välkommen till Bravida Arena!

Huvudpartner

Officiella branschpartners