Dam
2022-10-17 14:00:00
Landslagsmålvakten Jennifer Falk förlänger över 2025

Den svenska landslagsmålvakten, Jennifer Falk, förlänger med BK Häcken.

Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2025.

– Jag trivs otroligt bra här i BK Häcken. Vi har någonting på gång och jag tror verkligen att jag kan utvecklas här, säger Jennifer Falk.

 

Jennifer Falk är en av de absolut mest profilerade spelarna i OBOS Damallsvenskan. I år har hon slagit sig in som förstamålvakt i landslaget.

Nu står det klart att hon förlänger sitt kontrakt med BK Häcken över säsongen 2025.

– Det är just det med förutsättningarna och drivet som jag känner från hela föreningen. Från alla på kontoret, hela vår ledarstab och laget. Jag känner att alla är på väg åt samma håll, säger Jennifer Falk.

Jennifer Falk har satt höga mål för sig själv och klubben över den förlängda kontraktstiden.

– Jag vill bli en bättre målvakt, vinna SM-guld, gå till gruppspelet i Champions League och se hur långt vi kan ta oss där, säger hon.

 

Christian Lundström, fotbollsansvarig för damelit, är mycket nöjd över att ha förlängt Falks kontrakt med tre år.

– Det är fantastiskt att vi kan förlänga med en spelare på den nivån. Hon är en världsmålvakt som tillhör de främsta i världen på sin position. För oss är det en viktig spelare, men också som ledare och människa tillför hon väldigt mycket till laget och klubben. Det har funnits mycket intresse för henne vilket gör det ännu roligare att få behålla henne i BK Häcken och OBOS Damallsvenskan i ytterligare några år, säger han.

 

Se en längre intervju med Jennifer Falk i spelaren ovan.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved