Herr
2022-11-08 10:33:34
Samuel Gustafson uttagen till landslaget

Janne Andersson har presenterat truppen till landslagssamling i november.

Samuel Gustafson är uttagen i truppen.

– Det är kul så klart. Det ska bli kul att se hur de jobbar och få vara med om det med alla de andra spelarna, säger han.

 

Under tisdagen tog Janne Andersson ut landslagstruppen för novembersamlingen.

En spelare från BK Häcken är uttagen i truppen – Samuel Gustafson.

– Det är inget jag gått runt och tänkt på, det är en produkt av det vi gjort i BK Häcken under året. Jag ser det som ett kvitto snarare än någonting annat, säger Samuel Gustafson.

Landslaget har två träningsmatcher inbokade i november. Först spelar laget mot Mexiko, matchens spelas den 16 november i Spanien. Därefter möter laget Algeriet i Malmö, den 19 november.

–Jag ska göra mitt bästa och bidra med det jag är bra. Om det är träningsmatcher eller tävlingsmatcher spelar ingen roll utan det ska bli kul att vara med och jag hoppas kunna bidra med det jag är bra på, säger mittfältaren.

Uttagningen är Samuel Gustafsons första samling med landslaget. Han har emellertid representerat det svenska landslaget i U21-sammanhang sju gånger.

– Som sagt, man får se det som ett kvitto på bra prestationer under året det. Man kan inte bete sig på ett speciellt sätt för att bli uttagen, utan jag gör mitt bästa varje vecka. Det är så man tar sig dit.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved