Herr
2024-03-06 17:00:00
25 dagar kvar till den allsvenska premiären

Premiären av allsvenskan närmar sig med stormsteg och Bollklubbens huvudtränare, Paco Johansen gör sig redo för sin första säsong i Allsvenskan.

– Vi blickar framåt och ser framemot att få komma igång med den allsvenska säsongen. Det är något som glädjer mig och jag ser framemot att få kliva in i Allsvenskan, säger Paco Johansen.


Söndagen, den 31 april, går den allsvenska premiären av stapeln på Bravida Arena när Blekingeklubben Mjällby AIF gästar Hisingen. 

–  Det är en skön känsla att veta att den allsvenska säsongen drar igång om tre veckor, det ger oss ytterligare tid till för oss att kunna sätta vårt spelsätt och finslipa på detaljerna.

Paco Johansen fortsätter:

– Vi har flera betydande spelare som varit skadedrabbade som vi börjat återvända och som tagit steg mot startelvan, dessa spelarna behöver vi slussa in i laget och förbereda inför premiären.


Efter en tung försäsong blickar den nytillträde, huvudtränaren Paco Johansen, framemot premiären av Allsvenskan.

– Självklart blir det ett större fokus på den allsvenska premiären efter uttåget i Svenska Cupen, det ger oss lugn och ro till att fokusera på premiären inför den allsvenska premiären, säger Paco Johansen.


Se hela inslaget med den norske huvudtränaren Paco Johansen i spelaren ovan.


Köp din biljett till hemmapremiären i Allsvenskan mot Mjällby AIF.


BK Häcken – Mjällby AIF.

Datum: Söndag 31 mars.

Matchstart: 16.30.

Plats: Bravida Arena.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved