Herr
2024-03-14 14:00:00
Adam Lundkvist: "Spelsättet börjar sätta sig mer och mer"

Det blev 90 minuter och en seger för Adam Lundkvist mot Hammarby IF – nu hoppas Adam Lundkvist på en ny seger mot sitt tidigare lag, IF Elfsborg.

– Vi har verkligen tagit med oss den goda energin från 2–1-segern mot Hammarby till denna veckan, där vi har kunnat bibehålla den höga intensiteten till träningarna under denna veckan, det känns väldigt bra och det är ett steg framåt, säger Adam Lundkvist.


Det återstår nu två träningsmatcher, där BK Häcken gästas av IF Elfsborg och Næstved Boldklub innan den allsvenska premiären.

– Helgens träningsmatch ger oss en möjlighet till att bygga vidare på saker som vi gjort bra. Vi arbetat hårt under veckan för att slipa på detaljer och vi ser att flera delar i vårt spelsätt har förbättrats och sätta sig mer och mer, så det är en skön känsla att vi kan se resultat på vårt arbete, säger 29-åringen.


På lördag, klockan 13.00, gästas BK Häcken av IF Elfsborg, ett lag som Adam Lundkvist har en bakgrund i.

– Nu var var ett tag sedan jag spelade i Elfsborg, men jag har en del gamla lagkamrater som fortfarande spelar där, så jag har en viss koll ändå. Det kommer bli en tuff utmaning för oss, men samtidigt en nyttig träningsmatch för oss. Vi ser framemot att få spela på Bravida Arena och känna på planen inför den stundade Allsvenska premiären.


Se hela inslaget med Adam Lundkvist i spelaren ovan.


Köp din biljett i dag till träningsmatchen mot IF Elfsborg för endast 50 kronor.


BK Häcken – IF Elfsborg

Datum: Lördag 16 mars.

Matchstart: 13.00.

Plats: Bravida Arena.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved