Dam
2024-01-11 20:00:00
Alice Bergström inför sin första match i BK Häcken

I morgon, 15.00, sparkar den första matchen för i år igång på Montecastillo Barceló Golf Club, med i matchtruppen finns nyförvärvet Alice Bergström.

– Det skulle betyda väldigt mycket för mig att få sätta på mig den gulsvarta tröjan, säger Alice Bergström.


BK Häcken befinner sig i skrivande stund på träningsläger i södra Spanien, i morgon inleder Bollklubben året med en träningsmatch mot tyska Hoffenheim, Alice Bergström berättar om den sista träningen i Cádiz och sin första tid i Bollklubben.

– Dagens träning kändes bra, vi känner oss taggade inför att få komma igång, säger mittfältaren.

Alice Bergström fortsätter:

– Första tiden har överträffat mina förväntningar, det är kul att få vara här och alla har mottagit mig bra – det känns som en bra miljö.

Fokuset under träningslägret i Cádiz för BK Häcken har legat i den sista tredjedelen.

Det är två offensiva lag som ställs mot varandra under morgondagen, där tabellfyran Hoffenheim toppar den inhemska ligan i flest gjorda mål.

– Det är ett offensivt lag som gör det bra i en tuff liga, det kommer bli en jämn match mellan två bra lag, det blir en bra värdemätare inför återstarten av Champions League, säger 20-åringen.

 

I morgondagens trupp hittar vi två nyförvärv, Alice Bergström och Matilda Nildén, som båda kan debutera i den gulsvarta matchtröjan.

– Det skulle såklart vara jätte kul att få debutera under morgondagen, det skulle absolut betyda mycket, säger en taggad Alice Bergström.


Se hela inslaget med nyförvärvet Alice Bergström i spelaren ovan.


TSG 1899 Hoffenheim – BK Häcken

Datum: Fredagen 12 januari.

Matchstart: 15.00.

Plats: Montecastillo Barceló Golf Club

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved