Dam
2024-04-11 17:50:00
Anna Csiki: ”Jag ser fram emot att vinna matcher och sjunga i omklädningsrummet”

Den 9 mars 2024 byttes Anna Csiki in mot Växjö och gjorde därmed sitt första framträdande på Bravida Arena på 495 dagar och nu har 24-åringen äntligen fått återvända till spel i landslaget efter sin skadefrånvaro.

– Först och främst känner jag en enorm tacksamhet till att bli uttagen i det ungerska landslaget igen, det har gått över ett och ett halvt år sedan jag var uttagen senast och att få möjligheten att representera sitt landslag är något av det största som man kan göra i sin karriär, säger Anna Csiki.


Resan tillbaka till planen har varit lång för 24-åringen och för två veckor sedan blev Anna Csiki uttagen i det ungerska landslaget, det blev oavgjort mot Azerbadjan och förlust mot Turkiet i jakten på en plats till Europamästerskapet, 24-åringen bytes in i den andra halvleken i 2–1-förlusten mot Turkiet och gjorde därmed sin första match i det ungerska landslaget sedan den 15 november 2022.

– Såklart är vi inte nöjda med resultaten i matcherna, vi blickar nu fram emot nästa kvalmatch och jag tar med mig en efterlängtad återkomst, det är alltid en dröm att få spela i landslaget och det är skönt att äntligen få vara tillbaka, säger 24-åringen.


På lördag, klockan 15.00, gästas BK Häcken av IFK Norrköping i premiären av  OBOS Damallsvenskan, en premiär som de nyss hemkomna, 24-åringen ser framemot.

– Det var väldigt kul att få träffa laget igen, det har nästa gått två veckor sedan vi sågs senast. Vi har påbörjat förberedelserna inför helgens premiär och jag ser framemot att få kliva ut på Bravida Arena och få spela framför vår publik igen. Försäsongen för oss har varit speciell i och med spelet i Champions League och nu ser vi framemot helgens premiär, säger Anna Csiki.


Se hela inslaget med Anna Csiki i spelaren ovan.


Köp din biljett och sjung fram BK Häcken i premiären mot IFK Norrköping.


BK Häcken – IFK Norrköping

Datum: Lördag 13 april.

Matchstart: 15.00.

Plats: Bravida Arena.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved